PóóóÓÓóóók

Ha nem tudsz röhögni magadon, mi majd megmutatjuk, hogyan kell.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

Elrontott agyműtét

2008.08.19. 02:48 - Pók

Címkék: sógorom a zugpók

Beküldőnk nehezményezi az alábbi orvos lentebb említett viselkedését. A Zugügyvéd szerint ugyanakkor kevés az esély, hogy a Dunából kihalászott emberi agy még műthető lenne akár jogerős végzés fennforgása esetén sem.

Tisztelt Zugügyvéd!

Az a kérdésem, hogyan vehetném rá a törvény erejével a feleségem agysebészét, hogy hozza helyre, amit elrontott!

A feleségemnek agyműtétje volt, és azóta nem tud mosolyogni. Amikor reklamáltam az agysebésznél, káromkodva elküldött a francba. Pedig nem akartam a rendelésén zavarni, direkt a vécéből másztam ki, amikor épp ráült volna. Mégis rossz kedve volt.

Aztán járóbeteg-rendelésen lekapta a feleségem koponyájának a tetejét, és belehányt, annyira részeg volt. Pofon akart vágni, de annyira remegett a keze, hogy négy különböző embert talált el (ebből ketten másik szobában voltak)!

Azóta a feleségem nem tudja kisbetűkkel legépelni az "az" szócskát.

Hívtam az orvost telefonon is, de közölték, hogy részegen beesett egy szakadékba, amputálni kellett mindkét kezét, és amúgy is kómában van. Követeltem, hogy ennek ellenére végezze el a korrekciós műtétet, de az a szemét nem volt hajlandó. Felébredt a kómából, és a feleségem agyát nekifutásból belerúgta a Dunába.

Szerencsére alig venni észre változást az asszonyon, de nagyon szeretném, ha ez az orvos végre rendesen megoperálná! Vajon milyen bírói végzéssel lehetne erre rávenni? Csak őbenne bízunk ugyanis! 

A bejegyzés trackback címe:

https://pooooooook.blog.hu/api/trackback/id/tr100622376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása