PóóóÓÓóóók

Ha nem tudsz röhögni magadon, mi majd megmutatjuk, hogyan kell.

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Megtanítalak szemezni tökingyér

2008.11.14. 00:02 - Pók

Címkék: tesó

[Tiso blogja]

Hogyan szemezzünk? Elmondom egy baromi hosszú bekezdésben de ha tehetném egy mondatban sőt egy sorban mondanám el mert akkor ezzel is lehetne gyakorolni a szem használatát ami néha nem könnyű. A szemezéshez szükséges 2 db. szem, ezekkel lehet szemezni. Később szükség lesz majd még két szemre, lehetőleg egy ellenkező nemű emberhez tartozó bal illetve jobb szemre, bár ha nagyon kancsalok vagyunk szemezhetünk egyszerre két emberrel is, minél közelebb vannak egymáshoz annál jobb. Kezdők szemezhetnek két szorosan egymás mellett álló emberrel egyszerre úgy, hogy bal szemünkkel a nekünk balra álló ember nekünk jobb szemébe nézünk, jobb szemünkkel meg a nekünk jobbra álló ember nekünk bal szemébe mert ezek vannak közel egymáshoz. De általában a magyar emberek csak a csatornafedelet nézik ezért tart ott az ország ahol tart. Azt tudom mondani jótanácsként hogy ezért mindenki hordjon a szeme körül egy-egy csatornafedelet bár ehhez jó nyak- és hátizmokra van szükség de megéri mert a hülye magyarok csak ezt nézik. Nagy szakértője vagyok a szemezéstannak és sokan kérnek tőlem tanácsot és sokan meg is fogadják ezért egyre több embert látok csatornafedéllel a szeme körül járkálni (bár érdekes módon a haverjaim nem látják őket, és furán néznek rám, amikor mutogatom hogy ott ni, neki is fedél van a szeme körül szerintünk nincs és kezeltesem magam, szóval ők csak néznek de nem látnak lásd később). A magyarok egyébként is bénák a szemezéshez ha bámulok egy csajt 5 centiről néha ahhoz is hülye hogy visszanézzen. Minden nőnek tetszem de a legtöbbjének annyi esze sincs hogy szemezéssel kimutassa ezt ezért el kell magyaráznom nekik hogy "te hülye barom ha tetszem márpedig tetszem akkor tessék velem szemezni és nem a csatornafedelet nézni mert az nem fog megdugni" de erre meg jön a sértődés. Második lecke jön a jövő héten addig is gyakoroljátok a nézést először nézzétek egy lány fülét aztán az orrát aztán a szemét, azt a legnehezebb. Pihenésképpen nézzetek bármit csak csatornafedelet ne mert az káros. Aztán a harmadik részben rátérek majd arra is hogy hogyan kell nemcsak nézni hanem látni is. Az a legnehezebb nekem is csak pár napja megy. Fontos a nézés meg a látás a magyar kultúrában is, pl. úgy köszönünk el ahogy most én is tőletek: hogy viszontlátásra. Remélem sokat tanultatok!

A bejegyzés trackback címe:

https://pooooooook.blog.hu/api/trackback/id/tr80768092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Muha 2008.11.26. 10:53:22

Brávó Pók!

Ez nagyon jó volt. Jó "látni!" az ilyen remekműveket.

Köszi, és minden jót!

Tiso 2008.12.11. 01:55:38

Szegénynek túl sok szabadideje van, így azzal foglalkozik csúcsidőben, hogy mások blogjairól szedi össze a „szerinte” gáz, vagyis nevetséges írásokat, kifigurázza a stílusához méltóan, majd várja, hogy jöjjön a sok-sok hozzászólás az oldalára, hogy „igen, menő vagy, ügyes vagy! ” ja és persze az, hogy: „ha-ha-ha”. Vajon szánalmat vagy irigységet érezzek iránta, hogy ennyire ráér?

Amit írok, nem másnak írom, magamnak. Ha tetszik és építőjellegűnek érzi bárki magára nézve, örülök. Ha nem tetszik neki, akkor volt szerencsénk, el lehet menni.

Az előttem szóló élő példa erre! Így tovább! Sajnálom, hogy ennyire tökéletesnek érzik magukat egyes emberek.

Az engedély nélküli iframe-elést jelenteni fogom....

hivatásos naplopó 2009.11.24. 13:04:47

@Tiso: ha csak magadnak írsz, nem másoknak, akkor miért nem egy A4es füzetbe?


süti beállítások módosítása