PóóóÓÓóóók

Ha nem tudsz röhögni magadon, mi majd megmutatjuk, hogyan kell.

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Zemberek zorbánista zombijai

2010.11.14. 17:09 - Pók

Címkék: futwa

[Kis magyar zombológia]

Csakis az alábbi zombifajták léteznek:

1. Fidesz-zombi
Ül otthon... és fideszes, a kurva anyját, hogy rohadna meg. Ja, már megrohadt, mert zombi. Szerencsére. Tetű barom szemét mocsok. Barna ingben masíroz a Mussolini sugárúton, ötpercenként átírja az alkotmányt. Nyugdíjpénztár körül gyűlekezik, lopja a nyugdíjasok pénzét. Retteg a Fletótól (latinul: Fletóusz Viktorseggberúgusz, hihihahaha...! Ezen most elröhögtem magam). Feltűnő ismertetőjele, hogy a kurva anyját, illetve hogy bassza meg.

2. Polgári zombi
Mocsok fideszes szemét zombi állat. Dögöljön meg.

3. Elfogult zombi
Nem érdekli más véleménye, nem lehet meggyőzni semmiről. Tökre elfogult. Antiszemita, fideszes tahó. Szemét állat. Utálom.

4. Agresszív zombi
Üt, vág, verekszik, csapkod maga körül. Pláne az ellenzékieket. Az alkotmányt és a köztársaság intézményeit is bunkósbotnak használja. Lesújt mindenkire, aki nem mocsok fideszes szemét.

5. Blogger zombi
Blogol, üres tekintettel. Dícséri a Fideszt és a törpecigánymussolinit. Szidja a liberális mártírjainkat, akik halált megvető bátorsággal tartják a náciellenes frontot. Narancsot zabál. Nagyon buta, ezért egy belvárosi értelmiségi fél perc alatt leérveli: elég, ha minden kommentben leírja, hogy "zemberek".

6. Ruhatári zombi
Nem képes gyorsan kiadni a ruhát, visszaadni a pénzt, csak bámul maga elé. Ugye azt mondanom sem kell, hogy kire szavaz. A baloldaliak kabátját széttépi. Csak a jobb oldalra akaszt. Ha valakinek a kabátjában végkielégítést talál, elkobozza a 98%-át.

7. Összes többi zombi
Szavazófülkében áll, narancssárga tintával ikszeli a legmucsaibb, legundorítóbb pártot, ami valaha létezett. Közben keresztet vet megállás nélkül, máglyákat és krematóriumokat épít, és megállás nélkül Schmitt Pált jelöli köztársasági elnöknek. Alkotmánybíró láttán vicsorogni kezd. Ebbe a típusba tartozik mindenki, aki engem bánt, pl. épp a csúnya ápolók is. Az egyiket Viktornak hívják. Véletlen? Nem hiszem... Nem tudok tovább írni, épp adják rám a kényszerz....

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pooooooook.blog.hu/api/trackback/id/tr362448319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.



süti beállítások módosítása