PóóóÓÓóóók

Ha nem tudsz röhögni magadon, mi majd megmutatjuk, hogyan kell.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

Bestiális levelezésem a vén szatírral

2010.12.13. 11:54 - Pók

Címkék: értékellek mint pókot

[Mi a kedvenc ételed?]

Hátborzongató történetet fogok elmesélni, nagyon bestiális lesz. Kérem a kiskorúak menjenek el a gép elől.

Szép, negyvenes hölgyemény vagyok, kis testi hibával: hibádzik a társam................ Mindenki tudja, hogy akinek nincs társa annak tilos online keresnie, de mégis megtettem, mint ahogy "senki" nem vágja el az exférje fékvezetékét, vagy szúrja ki az óvszereit, na persze mindannyian csináltunk ilyet, nem is egyszer...........

A társkeresőn aztán adódott egy undorító féreg, akitől hánytam. Eleve öreg volt, amit nem tudom hogy képzelt, én valahogy megálltam, hogy soha ne legyek öreg, nem tudom másnak miért nem sikerül. Mindegy ilyen időket élünk.

Hát azonnal elküldtem melegebb éghajlatra, egy pillanatnyi hezitálás nélkül mert nem szeretek szórakozni emberekkel, abszolut korrekt vagyok mindig.

Hát ez a szemétláda pszichopata erre nem tolta vissza azt az ocsmány pofáját, már a zaklatás minden büntetőjogi kategóriáját kimerítve? Rettegve, sírva alszom, a házamat rendőrök őrzik, én meg esdekve könyörgök ennek a kivénhedt ragadozó héjának, hogy kímélje meg a szerencsétlen életemet.

Alábbiakban olvasható a teljes vérfagyasztó levelezésünk, annak minden leplezetlen, horrorfimbe illő bestialitásával. Kérem, csak akkor olvassa, ha nincs egyedül a lakásban. A helyesírási hibákat is mekhagytam. Szégyen, gyalázat... Rettegek.

"Szia! Remélem hogy nem zavarok. Levelezhetnénk?"

"Persze! Mindenképp!"

"Engem Bélának hívnak . Ugye téged nem hívnak Bélának , mert az nagyon fura lenne egy nőnél? :))))) És milyen színű a hajad?"

"Szia Béla! Engem nem hívnak Bélának. Kati vagyok. Örülök, hogy megismerhettelek. A hajam színe barna, mint az a fotómon is látható. És a tied? Nem látom a fotón!"

"Kedves Kati! A fotón azért nem látszik a hajam mert már kihullott :)))))) Ugyanakkor amikor impotens lettem!! És neked nem hullott ki a hajad amikor impotens lettél? Nyugi csak vicelek! :)))) Mi a kedvenc Britney Spears számod? És szerinted végtelen sok ikerprím van?"

"Kedves Béla! Nagyon vártam már, hogy írj! Én nő létemre nem lehetek impotens, és ettől talán függetlenül a hajam sem hullott ki. A kedvenc Britney számom az Oops, I did it again. Remélem, neked is. Szerintem igaz az ikerprím-sejtés, gondolj Viggo Brun bizonyítására, és a Hardy-Littlewood sejtésre."

"Kedves Kati! Goldon, Pintz és Yildirim tetszőleges 0-nál nagyobb konstansa mint az ikerprímek reciprokösszegek határéréke azért elgondolkodtató. :)))))) Szerinted milyen művészettörténeti stílust képvisel C3PO figurája a Star Warsban? Szereted a mazsolás lecsót?"

"Kedves Béla, már úgy megijedtem, hogy nem fogsz többet írni, az ikerprím sejtés miatt. C3PO egyértelműen art deco, legalább is szerintem. A mazsolás lecsót a krishnásoknál ettem egyszer, és kicsit furcsállottam az ízét, de amúgy nem rossz!"

Bocsánat, be kell engednem a kommandósokat, akik pár kérdést tesznek fel, hogy könnyebben levadászhassák ezt a szatírt. Remélem, azonnal agyonlövik, ne szenvedjek sokat

A bejegyzés trackback címe:

https://pooooooook.blog.hu/api/trackback/id/tr402491091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.10.06. 23:12:53

Ez az ikerprímes szöveg!:) Brutális!:D


süti beállítások módosítása