PóóóÓÓóóók

Ha nem tudsz röhögni magadon, mi majd megmutatjuk, hogyan kell.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

Ugye simán lehet fiatal csaja egy 41 éves faszinak?

2010.12.17. 04:18 - Pók

Címkék: archív értékellek mint pókot

[Vadászhatnák az olcsóbb párizsit

Sziasztok!

23 éves értelmiségi lány vagyok. Leérettségiztem 3,7-es átlaggal, felvettek a Fővárosi Értelmiségi Egyetemre, az Értelmiségtechnikai Karon, entellektüel munkanélküli szakra. Voltam már ZH-n, hoztam szóba Kunderát a barátnőmnek igazi, külföldi hangzású vörösbor mellett, és szoktam lapozgatni az Idegen szavak szótárát. Tehát értelmiségi vagyok, na. 

Kicsit bántott, amikor Sólyom László nem hívott meg a Bölcsek Tanácsába, és amikor olvasom, hogy 123 értelmiségi aláírt valami petíciót, mindig csodálkozom, hogy az én nevem miért nincs ott. De ami késik, nem múlik. Végül is értelmiségi lennék, vagy mi a szösz.

Közben valahogy dolgoztam is, értelmiségi recepciósként, és megismerkedtem Bandival, egy jófej, nagydumás vécépucolóval. Állandóan ott lebzselt a bank recepcióján, az övébe dugott vécékefékkel meg -pumpákkal, jópofán gesztikulált velük, egyszer az asztalomat is lesikálta. Szóval jó csávó volt.

Nagyon jó barátok lettünk. 43 éves volt, ami ugye nem számít?! Ugye egy 43 éves pasinak lehet simán 23 éves csaja? Ha mondjuk én 43, pláne ha csak 41 éves pasi lennék, és nem is 23 éves csaj, mint ahogy állítom, akkor azért nem lennék túl öreg?! Ugye? Komolyan, nyugtassatok meg! Oké, 23 éves lány vagyok... De ki tudja, talán leszek 41 éves férfi is egyszer!! Szóval kommenteljetek buzgón, lehetőleg írjátok azt, hogy "Simán lehet fiatal csaja egy 41 éves faszinak." Köszi!

Na, szóval vissza a sztorihoz. Bandi nagyon értelmes volt, bár nem volt értelmiségi. Csak egy példa. Egyszer közölte, hogy talált egy fura négyszögletű, kinyitható izét, amibe vécépapírok voltak lapjával beleragasztva. Ráadásul nem is tisztán fehérek voltak, hanem kis fekete izék voltak rajtuk. Döbbenten mutatta nekem, hogy milyen hülyeség ez.

Elmagyaráztam neki, hogy ez egy úgynevezett "könyv". Megmutattam neki a betűket, erre kiolvasta az egészet, aztán talált más könyveket is, és jött dicsekedni az újonnan szerzett műveltségével. "Tudtad-e, hogy addig jár a korsó a kútra, amíg el nem törik?! Most olvastam, és nagyon igaz!"

Szóval voltak hiányosságai, de értelmes volt nagyon. Bárcsak értelmiségi is lett volna...!

Közben otthon a pöcegödör teljesen megtelt és én értelmiségiként felkértem Bandit, hogy szippantsa és tisztítsa ki, mert ehhez is értett. Hiába no, az értelmiség lényeglátása, az emberi kapcsolatok mély megértése... Egy nem értelmiségi biztos nem kérte volna fel. De én, az értelmiségi felkértem.

Persze én is ott ugráltam körülötte. Nem a plázacica voltam, aki öööö... tüllszoknyában, vagy miben (basszus, egy nő mit írna ide?) belibben, és ellenőrzi a munkát... Nem, én leereszkedtem intellektuális magaslatomról, és felvettem a legkényelmesebb... öööö... sminkemet? Miniszoknyámat? Tangámat? Mit vesznek fel a nők, ami kényelmes? Na, azt, azt! Azt vettem fel, amit felvennék, ha nő lennék, és kényelmes ruhát vennék fel. És abban segítettem 43 éves Bandimnak, értelmiségi fejjel! Ő csak a gödör szélén instruált (idegen szavak, ugye, kicsit... Ő biztos nem így mondta volna...) Én meg a pöcegödörben búvárkodtam egész nap. Frenetikus volt, ahogy Kirkegaard mondaná.

Aztán összejöttünk. Csodálatos volt megtapasztalni, ahogy a nem értelmiségi hímvessző (latinul "penis") behatol az értelmiségi vaginába. Fantasztikus volt.

De Bandi nem volt értelmiségi, ezért lehúzott engem is, az értelmiségit, az ő nem értelmiségi szintjére. Többé nem jártam a Szimpla kertbe, nem hordtam tarisznyát: éreztem, ahogy csökken értelmiségi voltom.

Valahogy a sztori elején még létező munkahelyem is átalakult emiatt, bank helyett mondjuk... hm... mi hangzik hihetőnek... Vágóhíd? Nem... Megvan! Kocsmában kezdtem dolgozni. Ez jó lesz, jó kis toposz, mindenki könnyen elképzeli.

És az egyetemem helyén is egy szakmunkásképző kezdett düledezni.

Ezért szakítottam is. Igen ám, de a szakítás után is találkozgattunk Bandival. No nem gyakran, csak naponta 19-szer, és minden alkalommal két-két órát szeretkeztünk. (Ha matekos lennék, utánaszámolnék, de szerintem a blogot is bölcsészek olvassák, szóval ez így oké lesz.)

No és ez a kérdésem: Ti mit tennétek? Kérlek, hosszan fejtsétek ki. Ha hivatkoztok valakire, tüntessétek fel az irodalomjegyzéket. 12-es betűmérettel, Times New Roman betűtípussal kérném a kommenteket. Ha összejött 40 oldal, legyetek szívesek elküldeni a masoddiplomas1967@szakdolgozat.com címre! Köszi!

És tényleg 23 éves lány vagyok! Tutira!

A bejegyzés trackback címe:

https://pooooooook.blog.hu/api/trackback/id/tr922512187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szubjektiv 2011.06.19. 22:46:03

Pók:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Zseni vagy. Vinnyogva röhögtem már a végén.
Még-még!!!


süti beállítások módosítása