PóóóÓÓóóók

Ha nem tudsz röhögni magadon, mi majd megmutatjuk, hogyan kell.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

Az annylyához is elmentem az aszonta neki nincs is filya

2010.03.08. 00:57 - Pók

Címkék: archív értékellek mint pókot

[A jogsi fotóját átküldte MSN-en]

Egyszer bekapcsoltam a számítógépet ... és megtaláltam életem szerelmét ... Ő volt a vírusirtó, vagy a mailer-daemon, már nem emlékxem, de szerelem volt első látásra!!!! Gergőnek hívták. Közel lakot, fiúneve volt, tudott csetelni: kész, én már kitűsztem az esküvő napját, az osztájfőnöktől is engedélyt kértem. Ujjongtam örömömben!!!!1!!!

 
Gergö monta gmail cseten hogy szeret meg imádik.
 
De egycer a postás amikor hozta a Sünit meg a Cosmo-t figyelmeztetett, hogy Gergőnek felesége van, de autója nincs. Három hétig sírtam!!!!!! Ha van felesége, mit izél velem??? És mér nincs autója? Elmentem az apjához, aki azt mondta, nemis igaz a Gergőnek 4 autója van és 0 felesége. Az annylyához is elmentem az aszonta neki nincs is filya. A feleségével beszéltem a WiWen, aszonta neki nincs férlye, de ha van akkor az nem a Gergő, de ha mégis akkor hagygyam békén.
 
Gergő meg írt dísztáviratot hogy így imád meg úgy szeret.
 
Gergőnek küldtem füstjeleket sírva, aszonta nincs felesége, azt a csajt a wiwen a postás regisztrálta hogy közénk áljon, az apja mond igazat, az anyja nemis az anyja hanem az apja exfelesége aki a postásal kavar.
 
Gergö monta Skypeön hogy imád és szeret.
 
A boltos aszonta h hüe vok mer Gergőnek nincs farka, 2 felesége van, és mínusz 2 autólya (azaz lóg két embernek egy-egy autóval). 
 
Gergő ere aszmondta a Mónika sóban h a boltos a excsaja volt álruhában, és mutata a atóját (2tő van neki egy mercédesz egy rojszrojsz). 
 
De Gergő összes osztájtársa felhívot konferenciavonalon és monták hogy Gergő halva születet, autók nem is léteznek csak szci-fikben, Gergő aplya régen postás és boltos volt, Gergőnek nincs lyogsilya, mert elveték, amikor a feleségéhez ment részegen pedig nincs is felesége és nem is iszik soha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!EGY!!!!!
 
Közbe let pasim (Gergő öcse) de nemszeretem és 1cer monta hogy a bátytya ösze akar jöni velem namondom bazmeg. Nem kicsit letem naon ideges.
 
Közbe kiderült gergő nem is létezik csak álmotam. Mindegy őt fogom mindig szeretni. az öcse meg egy hüje. Boltba se járok meg a Sünit is lemontam. 

A bejegyzés trackback címe:

https://pooooooook.blog.hu/api/trackback/id/tr241785710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2010.03.08. 09:59:47

én meg úgy láttam hogy még virágot is küldött neked és egy hétig avval aludttál és miután a kecskéd lelegete csak akkor adtad oda anyádnak aki megjósolta hogy Gergő valójában él csak eddig Depreszzióban voltál és amiért elfelejtettél returjegyet venni azért emlékszel ilyen haloványan

adhuvbeigiqe upiugtqeőoqőoqqe 2010.03.22. 14:23:31

Nagyon jó:))))

A linkelt posztokat olvasva mintha látnám magam előtt a poszt íróját.
A Pók féle vörzsönt olvasva ez a kép hirtelen penge éles lesz, tele szinekkel.

Kurvára nagyon remek jó:)))))))))))))

"...Gergőnek küldtem füstjeleket sírva..." ezen meghaltam!!!


süti beállítások módosítása