PóóóÓÓóóók

Ha nem tudsz röhögni magadon, mi majd megmutatjuk, hogyan kell.

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Nem értem az iszlámot

2009.11.18. 07:49 - Pók

Címkék: archív értékellek mint pókot

[A török szerelem]

Mai történetünk: hosszú és külföldi, ahogy a magyar nők szeretik. Mert elég volt.

Ahhhhh....!!!!! Szerelmes lettem, de mennyire, mennyire, óh, egy arab fiúba! Szívem lángolva verdesett a sötét éjszakában, lelkem jajongva evezte a bánat tengerét, agyam vakon suhant a vakság ködében, vesém köhögve prüszkölt a remény szénakazlában.

Ahmed azt mondta Irmának, hogy szereti. Irma hozzáment. Mohamed Krisztinek udvarolt: házasság lett belőle. Pedig az iszlám!

Ah, az iszlám! Ki, vajon ki értheti meg ősi, kemény, konok, férfias, vonzó, erotikus, barna szemű, nagy farkú téziseidet? Ki, kicsoda? Mert én nem. Pedig olvastam. Rengeteget olvastam. A szemem majd kifolyt. De nem értettem meg. Lehet, azért, mert nem tudok arabul. De a szívemmel sem láttam tisztán. Hiába, a szerelem. Az már csak ilyen.

Szerelem volt a levegőben. Mindenki szerelmes volt mindenkibe. Én is. Belém is. De vak voltam. És süket. És néma. És láthatatlan. De a szerelem mindent beragyogott. Samir összejött Alexandrával. Oszama lefeküdt Piroskával.

Csak engem nem szeretett a hetedik arab, akit el is neveztem Hapcinak. Óh, Hapci! Milyen szellemes, erotikus, szexis, könnyes, taknyos név! Még ma is elérzékenyülök, ha valaki tüsszent mellettem.

Hapci.

Szeretlek.

Hapci, az arab, nagyon tetszett, mert olyan férfiasan koszos volt a keze, és olyan ösztönösen a mellemet és a pénztárcámat kezdte fogdosni, amikor először találkoztunk. Elküldtem a francba, ezt nyomatékosítandó le is szoptam. Hm, ugye, a szerelmes nő már csak ilyen. A szerelem szívás. Én mondom ezt nektek. Mert vak voltam. És süket. 

Kurvának tartottak. Tudtam. Éreztem. Minden arab annak tartott. Ez az iszlám miatt van. Csakis amiatt lehetett. Kezembe vettem az Iszlámot. Olvasni kezdtem. Balról jobbra. Jobbról balra. Még mindig nem értettem. De emiatt néztek kurvának, nem pedig azért, mert fényes nappal szeretkeztem Hapcival az Astorián, aki ilyenkor mindig átnyújtott egy koszos kétszázast. Én meg eltettem. Szerelmünk zálogaként.

Hogy sírtam! Hogy szenvedtem! Hogy örültem! Milyen szomorú voltam! Milyen boldog voltam! Milyen szerelmes voltam! Milyen süket voltam! Bár némulnék meg! Bár esne ki a billentyűzet a kezemből! Bár ne kéne ezt megírnom! Bár ne kéne ezt elolvasnod! 

De ahhhh....! Csak sírtam, sírtam, sírtam és sírtam.

Hapci nem szeretett. Az iszlám miatt. Tudom. Érzem. Kérdeztem is, amikor nyolc hónap után végre felvette a telefont, "Mi a rohadt szart akarsz már, te szerencsétlen hülye?!" kiáltással. Megdobbant a szívem. "Ugye az iszlám miatt nem szeretsz? Susogtam a kagylóba lágyan.

"Ja. Amiatt." – morogta. Hogy szerettem akkor! Milyen boldog voltam! Óh, Hapci, én mohamedán szerelmem! Négy évig sírtam örömömben.

Elhatároztam, hogy a háza elé hordom a gizahi piramist szerelmem jeléül. Ráment huszonnyolc évem. De az a mosoly megérte! Vagy nem is mosoly volt? Nem láttam tisztán. Lehet, hogy csak az orrát piszkálta. Vak voltam. A szerelem ui. vak. Már mondtam.

És hozzám is szólt. A szerelem süket, ezért nem értettem tisztán. Egy haverom szerint azt mondta, "F...omba már ezzel az elmebeteg kurvával." De nem számít. Ma már tudom, hogy az iszlám mondatta ezt vele. Megtanultam arabul. Kívülről tudom a Koránt. Hapci miatt. 

Aki egy hülye. Tegnap rájöttem, hogy csak szívatott. Végig. Szánom. Szánalmas egy alak. Egy senki. Hülye. 

Remélem, még időben szólok, mielőtt lányok ezrei esnének ugyanebbe a csapdába. Óriási a veszély. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pooooooook.blog.hu/api/trackback/id/tr461527975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2009.11.18. 11:23:56

Hapcit én is ismertem, de velem nem volt ennyire gáláns, mert mindig csak egy ezrest adott, és mindig hozzáfűzte a gyerekeinkre.


süti beállítások módosítása