PóóóÓÓóóók

Ha nem tudsz röhögni magadon, mi majd megmutatjuk, hogyan kell.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

Szal kitaláltuk, hogy kedélyesen szakítunk, és megírjuk a blogra

2010.12.08. 10:51 - Pók

Címkék: archív értékellek mint pókot

 [Már nem vagyunk együtt]

 

Hellóhalló elektor kalandorok, csókdosom a kacsóját minden kiskisasszonynak, barack a fejére minden pupáknak, aki itt űzi az ipart a monitor előtt e napfényes hétfő reggelen!

Remélem, nem vagyunk vindisgrécek, de gondoltuk, megosztanánk e frenetikus, fantörpikus eseményt kedves olvtársainkkal!

Történt egy napfényes délutánon, hogy mint derült égből a villanyszámlás, lecsapott a lila szerelem sugára két szép és kiváló fiatal, Eutanázia és Ajtózár (kitalált nevek, hihihihi) unalmas kis életébe, mindent beragyogván legott a vágy tüzes virágaival.

És élének boldogan, éldegélnek, hetedhét országon is túl, ahol a kurtafarkú miniszterelnök elkúr, hehehehehe, a legnagyobb harmóniában... De várj, ne, hagy én, most had szúrjam be ide, hogy Eutanázia egyszer hangosan büfcsizett, és nézett erre a nagyelőadó... Hihihihi... Jaj, olyan vaaagy, Ajtózár meg egy tahó, miközben szeretgetett az ágyban, elmesélt egy gusztusviccet az üveg takonyról, meg a közepén lévő gennycsomóról, az oooolyan uuundi volt!

No és történt vala ippeg, bion, bion, hogy vége lett ám, mint a botnak... jaj neee, ne írjál Twin Peakst... de mindegy, Ajtózár most leverte a billentyűzetről Eutanázia kezét a papucsával (mert ő nem papucs, hihihihahahahahaha, hát ez kész, ez egyszerűen kész, vicces a gyerek nagyon, imádom), és mégis azt írja, hogy vége lett, mint a Twin Peaksnek. 

Ez jó! Ez de jó!

Mert kedden a ZH előtt ott balra ment a szokásos izé, tudjátok, de Józsi szerint inkább olyan volt, mint az a bizonyos zánkai eset, tudjátok. Aztán szerdán kiborult a bili, és mind úsztunk a kaksiban, jött is Márti meg Jucus, hát a mai napig keresik a leesett állukat, mert hogy tudniillik kicsit szakítottunk, bezony?!

Ez úgy történt, hogy kézenfogva megittunk négy liter pálinkát, Ajtózár halált megvető bátorsággal visszabeszélt a rendőrnek, Eutanázia meg szemezett egy fiúval, aztán leöntötte a saját piájával, felháborodást színlelve, és Ajtózár meg is verte volna, de nem volt kedve (és így inkább elrohant) (a faszt rohantam el) (jaj, annyira imádom, amikor így évődünk). Hihihihihihi!

Szal kitaláltuk, hogy kedélyesen szakítunk, és megírjuk a blogra, mert hát nem azért, Hunor és Zsuzsi is megmondták, hogy szóval nem azért, de vannak az unalmas, tök gázos hétköznapi emberek, amilyenek mi soha nem leszünk, és mi még a szakítást is kedélyesen meg tudjuk oldani, és véletlenül sem négy hónap szenvedés és gyűlölködés jön majd, ahogy mindketten kijózanodunk, hanem nyilván ugyanezt az édibédi cukimuki felvilágosult Muppet-showt nyomjuk majd mindörökké, ámen, X-men, ahoj poplacsek, teszkógumi mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://pooooooook.blog.hu/api/trackback/id/tr192448421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása