PóóóÓÓóóók

Ha nem tudsz röhögni magadon, mi majd megmutatjuk, hogyan kell.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

Takonytengerről álmodtam

2009.10.19. 10:00 - Pók

Címkék: archív értékellek mint pókot

[Na, megyek sz...ni!]

Mindenki olyan nőről álmodik, aki tökéletes. Hősünknek ez majdnem össze is jött, amíg fény nem derült a szörnyű titokra. Pedig hajh, a szentségit nekije! Tyűha a nemjóját! Az élet szar. Megyek is inni.

Nekem is volt egy nagyszerű barátnőm, illetve azt csak hittem...

Gyönyörűszép volt. De tényleg. Mindig nevetve beszéltük meg az ágyban, hogy melyik férfimagazintól hívták könyörögve egy fürdőruhás, de akár teljesen felöltözött fotóért. Mindet elkergette: ő csak nekem akart tetszeni.

 

A kedvenc kajáimat főzte. Az érdeklődési körünk 70-80%-a megegyezett, ami azért volt jó, mert rengeteget tudtunk beszélni a közös szenvedélyeinkről, de újat is tudtunk mondani egymásnak.

 

A kedvenc csapatomnak drukkolt, imádott pornót nézni, olyankor nagyon felizgult, és szinte kérlelt, hogy hadd csináljuk meg mindazt, amit a filmen a szereplők.

 

Soha nem hisztizett, mindig elmondta, kedvesen, hogy mi a baja. Ha a haverokkal akartam sörözni, vagy jött velünk, vagy szervezett magának külön programot, de soha nem csinált gondot semmiből.

 

Két év alatt egyszer sem veszekedtünk. A házasságot nem hozta szóba, azt mondta, az csak egy papír. Gyereket kizárólag akkor szeretett volna, amikor én teljesen készen állok rá. Egyetlen dologban nem mindig értettünk egyet: nem akarta elhinni, hogy én nem szeretném még egy lánnyal hármasban csinálni, pedig ő (csakis az én kedvemért) benne lett volna.

 

Életünk idilli volt, munkája napi 4 órás elfoglaltságot jelentett, rendkívül nyugodt természete miatt sohasem stresszelt, de nagyon jól keresett, szinte könyörögni kellett neki, hogy néha én is fizethessek mondjuk egy étteremben.

 

Aztán egyik este orrot fújt. Kicsit ledöbbentem, de a java csak most jött: tüsszentett egyet.

 

Ledöbbentem. Ezek szerint minden csak illúzió volt? Ez egy takonypóc? Szex közben is csak a taknyos orrára tudtam gondolni, ahogy a gusztustalan baktériumok ott bent dagonyáznak. Takonytengerről álmodtam minden éjjel, és arról, hogy én belefulladok, a felszín alól baktériumok és vírusok nyúlnak felém, hogy lerántsanak a mélybe, valahol a távolban pedig a kedvesem sátáni kacaját hallottam.

 

Nem bírtam sokáig. Pár hónap múlva, amikor fürdőruhára vetkőzve nekiállt a vadonatúj kocsimat lemosni (az autót előző nap vette nekem ajándékba), már majd megszakadt a szívem, és nem bírtam tovább. Napok óta gondolkoztam, hogyan mondjam meg neki tapintatosan, hogy vége, és végül azt hiszem, sikerült is.

 

Ezt mondtam neki. "Drágám, nagyon szeretlek, és minden tökéletes köztünk. De sajnos van egy apróság. Ha rád nézek, már nem azt a csodálatos bombanőt látom, akit eddig, hanem egy förtelmes, bűzös, elfertőződött fekélyekkel kivert döglött halakkal és rühös, vérhasban megdöglött, kibelezett patkányokkal teledobált dögkútra emelt trágyadombot, aminek a tövébe hiénák járnak okádni. Ezért kérlek, ne haragudj, de köztünk mindennek vége."

 

Annyira persze nem volt laza csaj, mert teljesen összeomlott, egy szó nélkül lelépett, és állítólag öngyilkos is lett. Ebből is látszik, milyen jól tettem, hogy otthagytam. Tévedés volt az egész. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pooooooook.blog.hu/api/trackback/id/tr931458216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.



süti beállítások módosítása