PóóóÓÓóóók

Ha nem tudsz röhögni magadon, mi majd megmutatjuk, hogyan kell.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

Hatalmasakat szeretkeztünk

2010.12.06. 07:48 - Pók

[Szeretem a feleségemet, mégis bele tudtam szeretni valakibe]

Sziasztok! (Lehet köpködni.) Feleségem van. (Tudom, RPG, LMP, DVD.) Mégis megismerkedtem egy nővel. (Lehet harákolni és dülledt szemmel idegesítő pofákat vágni.)

A szokásos vonalat követtük. Netezni kezdtünk, aztán MSN-ezni, aztán photoshoppolni, végül excelezni. Bámulatos volt. (Tudom, tudom, egyszer volt Budán kutyavásár. Lehet zombivá változva vért hányni a pofámba.)

Megbeszéltük, hogy nyugodtan találkozhatunk, hiszen én nős vagyok, és úgysem csalom meg a feleségemet. Meg aztán ha találkozunk, és valamelyikünk a másikba szeret, akkor maximum az lesz, hogy valamelyikünk élete végéig boldogtalan lesz, elválik, öngyilkosságot követ el, na bumm. Egy kávézás megér ennyit. (Tudom, tudom. Kinek a pap, kinek a papné. Lehet vicsorogva kaffogni, hasnyálmirigyrák okozta refluxtól rekedt hangon hörögve.)

A lábremegés tényállása forgott fenn. Szerelembe estünk egymással első látásra. Hatalmasakat szeretkeztünk.

Ilyenkor gyakran az szokott történni, hogy valamelyik fél megsérül, nem tudja kezelni a helyzetet, esetleg kétségeesett hibákat követ el.

Na most tudatom mindenkivel, hogy mi nem ilyenek vagyunk. Mi annyira felnőtt módon, korrektül és fájdalommentesen megoldottuk a helyzetet, hogy szinte erre gondolva is feláll a farkam. Hogy mi mennyire faszán csináltuk! Hihetetlen!

Tudniillik két perce kiment felvenni valami szexi ruhát, és nekem egyáltalán nem hiányzik! Már majdnem három perce nincs velem, én mégsem gondolok rá, mégsem rendezek jelenetet, mégsem hagyom ott a feleségemet, és ő sem sír, ő sem fenyeget, a feleségemnél sem akar beárulni, és egyáltalán, tök jól van!

Pillanat... Épp nyílik az ajtó, és jön be egy szál szexi harisnyatartóban. Lám, micsoda barátság a mienk! Még ez is belefér!

A bejegyzés trackback címe:

https://pooooooook.blog.hu/api/trackback/id/tr122448414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása