PóóóÓÓóóók

Ha nem tudsz röhögni magadon, mi majd megmutatjuk, hogyan kell.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

Mit nem beszél az a tót?

2008.10.22. 16:20 - Pók

Címkék: wormluk

[Felülnézet]

Fico megmondta. Csak így, korrektül, hogyaszongya miafasz: hogy leköröztünk benneteket, hö.

A köcsög tót zsidó cigány. Hö. Mondja a bőgatyás magyar paraszt, aztán félrerakja a vasvillát, és a földre köp a szekérről (lehetőleg egy zsidóra, hogy rohadjon meg az is). Aztán odaböfögi a kamerába: Hö, a köcsjög tóth, na o kiszera méra bévatag hö buzi egy nyép, a címerét is tőlünyk loptya, meg a országáty is nyetenye!

Faszt lopta tőlünk az országát, te magyar antiszemita paraszt. Hiszen a GDP-je lassan akkora, hogy megvehetné belőle az egész ostoba országunkat, hetvenhetedik havi nyugdíjjal, katolikus bukkakéval, nemzethalállal, patakvérrel együtt. Ezt a koszos, csoffadt, antiszemita magyar ugart, ahol a bayerzsolt ugat, ahelyett, hogy növekedne a GDP. Meg a zsidózás megy. Reggel, éjjel este. És még ezt is elkúrják.

Gyurcsányt illik szidnom egy keveset: ő is követ el sajnos még hibákat. Elkúr dolgokat, amint azt oly ékesszólón be is jelenti, de legalább határidőre fizet. Reformot csak ciklus elején rittyentene, de akkor meg Orbán lekiált a szekérről, hogyaszongya nó refórm. Minden igaz magyar pajzsra emeli, amikor elhadarja, hogy ne zárjunk be soha egy kórházat se, meg legyen ingyenkolbászból a kerítés, meg mindenkinek mindig legyen születésnapja, és mindenki mindig nyerjen százmilliót a lottón. Meg állítsunk neki lovasszobrot. Lehetőleg a zsidók hamvaiból. Miért nem lehet gumilövedékkel pofán lőni ezt a mocsok Orbánt?! Egy normális országban már rég diliházban kezelnék antiszemita pszichózissal. Zizis.

Lehet, hogy a tótok az antiszemita magyar parasztok szerint tőlünk lopták a címerüket, de mi meg címeres ökrök vagyunk. El lehet felejteni Magyarországot, a Kárpát-medencét, Egerszegi Krisztinát, Orbán Viktor csöpögő nyálú gyengeelméjű szentkoronás vízióját: lófasz van, nem Szent Korona. Isten sincs. Mária országa? Az. Tocsik Máriáé. Vagy hogy hívják.

Nincs Isten, csak a magyarnál magasabb szlovák GDP-növekedés van. Imádkozzatok ahhoz, bunkó magyarok.

[MÚUOSZ-lelkületűek és -agyúak kedvéért: ez paródia.]

A bejegyzés trackback címe:

https://pooooooook.blog.hu/api/trackback/id/tr39726652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2008.10.24. 13:30:47

Ez kemény lett.
Sírtam-röhögtem, különösen itt a végén, a dőltbetűsnél. Organikus élmény volt! :D


süti beállítások módosítása