PóóóÓÓóóók

Ha nem tudsz röhögni magadon, mi majd megmutatjuk, hogyan kell.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

A rohadt köcsög audis

2008.12.10. 00:30 - Pók

Címkék: vazzess

[Csak Audi legyen, a többi nem számít!]

Levélírónk érdekes tapasztalatot szerzett egy igazi, Audiból kiszállt emberrel(?) kapcsolatban. Figyelem: az audisok léteznek, és köztünk járnak! Jó lesz vigyázni!

Egyszer megelőzött egy Audi. Aztán megállt. Én is. Kiszállt belőle egy ember. Illetve azt hiszem, az volt. Soha nem láttam még audist, ezért nem lehettem biztos benne, hogy mi az. Bevallom, polipra vagy krokodilra számítottam először, esetleg idegen bolygóról jött intelligens gázra. De nem, ez határozottan humanoid volt, két kézzel, két lábbal és egy fejjel.

Nagyot nyeltem, és megkérdeztem. "Uram, ön kopasz és kigyúrt?"

Rám nézett. Két szeme volt, egy szája, egy orra, két lukkal. Határozottan ember. "Nem." Kicsit csodálkozva mondta. Ellenőriztem, mert az audisok állítólag nem nagyon szoktak igazat mondani. De csakugyan: volt haja, és látszott rajta, hogy nem túlzottan kidolgozottak az izmai.

Nem értettem a helyzetet. Most akkor mi a fasz van? Ez komolyan egy homo sapiens, aki autózni akar, és speciel a sok márka közül az Audit választotta? Elhessegettem a gondolatot. Ilyen nincs.

Audit senki nem vesz. Az Audi nem autó. Bár most így jobban megnézve autóra emlékeztetett: ülések voltak benne, kerekek az alján, meg ajtaja is volt. Motor hangját véltem hallani az elejéből. Ravasz álca! De az Audi nem autó. Egyszer hallottam olyat, hogy valaki Audival akart autózni pár kilométerre. A Dunából halászták ki, átharapott torokkal. Az Audiját soha nem találták meg.

Nem, az Audi rejtélyes szerkezet. Az ember beül, és köcsög. Ott bent kiabál, hogy "Köcsög vagyok, szopjatok le!" És valahogy úgy suttyóskodik. Meg gazdagoskodik. Ül és számolja a pénzt. És olyan nagyon szemétláda, rossz ember. És olyan aggresszív. Megy az Audi, mint egy autó, de aki benne ül, az nem ezért ül benne. Hanem azért, hogy másokat idegesítsen. Nem tudom megmagyarázni, de engem speciel tutira mindig idegesít minden audis. Az agyam eldurran, ha meglátok egyet. A szemét audis fajtáját. Ül... az audis Audijában... és ott... audiskodik... a rohadt szemét... gazdag köcsög... Pedig lassú, lomha, nehéz, fapados szerkezet az Audi... Autónak teljesen alkalmatlan... Azt hiszem, motor sincs benne... A kurva anyját! Elnézést. Kiszaladt belőlem.

Na és mindezek ellenére itt állt előttem ez az ember, és tisztára félreértésben volt. Valamit nagyon elnézhetett, mert látszólag totálisan autóként kezelte az Audiját. Hitetlenkedve ingattam a fejemet. "Ööööö... pedálok vannak benne?" – kérdeztem. 

Ekkor már nagyon furcsán nézett rám. Tipikus audis nézéssel. "Tudod mit, nincsenek." Ezt mondta! Komolyan ezt mondta! Ez egy ámokfutó! Pedálok nélkül vezet! Nem csoda, hogy ennyi köcsög audis okoz balesetet! Én meg egy percre elhittem, hogy valaki azért használ Audit, mert autózni akar, és az Audit olyan megoldásnak találja, ami megfelel a céljainak.

Dehogyis. Ilyen nincs. Ez is csak köcsögösködni akart. Mint mindegyik. Legközelebb látok egyet, tutira nem engedem be a sávomba. Hogyisne. A piszkos, mocskos, gyűlöletes, undorító, köcsög, gazdag, szemét mocskos köcsög gazdag köcsög rohadék köcsög köcsögét! Rosszul vagyok. Elszédültem. Le kell ülnöm. Kikészítenek! A rohadt anyjukat!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pooooooook.blog.hu/api/trackback/id/tr25814197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sertésmájkrém 2009.05.11. 08:35:25

Lol, pókblog, ez jónak néz ki.

Fitz 2009.05.29. 17:03:59

:D
Ez vicces.

Mondjuk ha gazdag köcsög lennék tuti nem Audit vennek, nekem azok olyan semmilyenek.

zsofily · http://twitter.com/zsofilicious 2009.07.31. 18:55:52

:) Tetszik.

audiról: ismerős A6-osa beázott, elektronika meghalt. Úgy kellett benyomni az ablakot, hogy kiszedje a cuccait..

nem audis 2011.11.12. 12:25:26

Szeretlek :) Szívemből beszéltél :)
Képzeljétek, miután olvastam egy kapcsolódó hírt, kíváncsiságból beírtam a google-ba, hogy köcsög audis és kihozott egy rakás linket. Vajon miért?


süti beállítások módosítása