PóóóÓÓóóók

Ha nem tudsz röhögni magadon, mi majd megmutatjuk, hogyan kell.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

Leütöttem és megdugtam az ápolónőt

2010.02.26. 00:45 - Pók

Címkék: archív értékellek mint pókot

[Gyógyító kefélés Adéllal]

 

Nem azért mondom, de annak idején azért eléggé bírtak ám a iskolában. Nemcsak mert az ötödik bé testépítőbajnoka voltam (jó, mondjuk egyetlen fiúként nem volt akkora kunszt), hanem ügyeletátadáskor rendre kiváló ügyeletesnek is választottak. A lányok ilyenkor a nedves bugyijukat dobálták sikítozva, én meg oltári bulit csaptam. Felszívtunk pár csík kokót, megbasztunk pár koránál érettebbnek látszó hatodikost, szóval éltük az általános iskolások gondtalan életét.

 

Kinéztem magamnak Annát a negyedik céből. Nagy szerelem volt. Második abortuszán volt túl, mégsem akarta bevállalni az anális ökölszexet, ezért kicsit pihentettem a dolgot, és összekavartam a harmadikos Beával. Nem volt túl korrekt a dolog, mert a férje szerette, de régóta megromlott már a kapcsolatuk, évek óta nem volt semmi szex, Beán látszott a kielégítetlenség. Amit én nem is hagytam annyiban. Kicsit ugye, kiváló ügyeletesként az ágyban sem voltam utolsó, ezt mindenki tudta, még az igazgató úr is hozzám járt csajozós tippekért. (Össze is hoztam egy negyedikes lánnyal, állítom, vele volt először igazi szexuális élménye.)

 

De rólam köztudomású, hogy nem bírom az életben a kötöttségeket. Erről sok takarítónő, dadus néni, óvodás lány és nősténymacska tudna mesélni. Már amelyik nem lett öngyilkos irántam érzett reménytelen szerelmében. Az az "Ügyeletes" karszalag, ugye... Hatalmat kölcsönöz, és tiszteletet parancsol. 

 

Szóval Beát dobtam, amikor a rubeola elleni oltásra ráittam három üveg viszkit, ez kicsit kiütött, az orvosiban aztán leütöttem és megdugtam az ápolónőt (de ő is akarta, szerintem, mintha azt nyögte volna, hogy "Te ügyeletes hím, te!!!"), erre az igazgató ránk nyitotta az ajtót, és botrányt csapott, és ezt Anna is megtudta.

 

Jöttek a hülye kérdések: megint ittam-e? Felszedtem-e Beát? Megdugtam-e az ápolónőt? Komolyan kiakadtam, hogy képzeli, hogy ilyenekkel faggat, komolyan, mintha én képes lennék ilyesmire. Meg is vertem. Az apja kocsijának is átvágtam a fékvezetékét, mert tudtam, hogy az jön ilyen marhaságokkal. Azóta kicsit furán jár az öreg a műlábával, hehehehehe.

 

De nem unatkoztam addig sem. Megdugtam Erikát (vagy hogy hívták), Beát strichelésre fogtam, kuplerájt nyitottam a szertárban egy másodikos lánnyal, Gizivel (akkor jött ki az elvonóból, korábban drogfutárként alkalmaztam, fizettem a mellműtétjét, szóval le volt kötelezve nekem), beszerveztem Anna anyukáját is.

 

Anna ekkor írt egy SMS-t, amitől szó szerint hanyattestem. Azt mondja: "Szia."

 

Na, felmegyek hozzá az ünnepi karszalagomban, rajta a gyémánt "Ü" betűvel, erre rögtön leteper, jön a dupla anális ökölszex, amire vártam. Közben hív Gizi, hogy gond van, Anna anyukája nem hajlandó dugni, mondtam, akkor szóljon Józsinak, hogy verje meg. Anna gyanakszik, kérdőre von, hogy bántottam-e a családját, erre éktelen haragra gerjedek, hogy hogy képzeli. Csak a hernyó nyugtat le egy kicsit.

 

Erre kiderül, hogy amikor épp nem jártunk, Anna szemezett egy faszival. Erre annyira elegem lett az egészből, hogy felgyújtottam az iskolát. Kb. 200 kis kurva és 250 kis pöcsös égett benne, a történetem szereplői közül majdnem mindegyik. Vagy mit tudom én.

 

De azóta nem szeretnek. Hiába voltam kiváló ügyeletes.

 

Nagyon szeretném, ha valaki rávilágítana, hogy követtem-e el inkorrekt dolgot. Nagyon vigyáztam, de lehet, hogy egy-két kisebb botlásom azért volt.

 

Most visszaolvastam a sztorimat, és tényleg nem értem, hol rontottam el. Ugye sehol? Ugye a többiek a hülyék? Köszi!  

A bejegyzés trackback címe:

https://pooooooook.blog.hu/api/trackback/id/tr661785700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

adhuvbeigiqe upiugtqeőoqőoqqe 2010.03.02. 16:22:19

éééés IGGEN!!!!!

Köszönöm:))))))))))))))))))))))))))))))))))))


süti beállítások módosítása