PóóóÓÓóóók

Ha nem tudsz röhögni magadon, mi majd megmutatjuk, hogyan kell.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

Mindennő kurva

2010.01.18. 07:33 - Pók

Címkék: archív értékellek mint pókot

[Megcsaltál?]

 

 

Hö, énis eggyüt lyártam eggy csallya a akadémiára a nyelvtudományi intézedbe. Aszongya mondom neki hö hö hé aszongya (és azóta is fáj a ballábam) mondom és oké, izé, meg minden? Hát ugye értitek szóval volt ot seksz rendbe hö szóval ment a sex sokszó meg minden hö, pedig ha tutam volna de nemtutam (ugye mesélhetnék meg minden azóta utólag kicsit ugye izé, meg minden?)

 

Elkapom a szünetbe mondom menyük angliába. Megyünk angliába. Szeret.

 

Asztán mondja hogy szeret, közben takszissztrtályk, tüntetés, fizetésemelés, ekcéma, előléptetés, hejesírás, szal sokminden történt. Meg seksx. 

 

Mentünk törökbe görögbe csehbe. Mentünk lenygyelbe németbe franciába.

 

Csak közbe én meg tönkre. Is. A szerelem hö.

 

Minden oké megy haza szerencsére keleten lakik ami nincs mesze mera nyugat sokal meszeb van. Útközbe mongya valaki "A nők kurvák" mondom nemis.

 

Asztán jön szeks, választás, nébszavazás, értekezlet, tavasz, péntek, névnap, szerelem, boldogság, útlevél, köszönés, utazás hollandba meg tájfődre. 

 

Asztán ked regel fényóckor mongya hogy vége. Ere én tigrisugrásal utánna vetem magam. Nagynéném sír. Veszet hiénán lovagolva loholok utána keletre, éjel a fagyba bele, jégesö, tájfun, napkitörés, cunami, kávészünet, születésnap, sex (ja aszt csak akartam de nem let mer a szakittás miat). Dédapám keresztet vetet amikor láta hogy részegen mesztelenül egy póniló patkójára kötve utasztam 60 ezer kilométert a szerelemér.

 

Kérdezem ez már kelet? Nem de má nincs mesze. Megérkesztem. És ot a csajom és kurva. Hát igen minden nő az. 

 

Azóta vettem neki egy kis világosszürke plüsmacit aranyos barna szemekel de nem érdemelte meg. Megtegnap bekapcsoltam a TéVé-tt, és ment valami film de nemnésztem mer szeretem pedig kurva. És ma nembírtam enise pedig az orvos montahogy kel. Ja és lesz szülinapom meg holnap kávézni fogok meg malyd megyek vécére de szerelmes vagyok és nincs szex mindennő kurva.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pooooooook.blog.hu/api/trackback/id/tr491678481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

adhuvbeigiqe upiugtqeőoqőoqqe 2010.01.29. 10:32:35

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))


süti beállítások módosítása